Kereta Terpakai

Disediakan di semua Kereta Terpakai

Susun mengikut:   SenaraiGaleri

Klasifikasi Terbaru Kereta Terpakai


Tips untuk menjual anda Kereta Terpakai dengan lebih cepat dalam

Hakikat semata-mata menghantar anda Kereta Terpakai Iklaneka tidak dengan sendirinya menjamin keputusan. Tetapi di bawah adalah beberapa petua untuk membantu mendapatkan anda Kereta Terpakai dijual cepat.

  • Letakkan nilai pasaran realistik pada kenderaan anda mengikut usia, perbatuan dan keadaan. Menetapkan harga unrealistically tinggi hanya berfungsi untuk menggalakkan pembeli berpotensi untuk melihat tawaran lain. Satu harga yang berpatutan akan menarik pertanyaan segera dan mengakibatkan jualan cepat.
  • Butir-butir yang lebih anda masukkan kira-kira anda Kereta Terpakai semakin besar kemungkinan anda adalah untuk menarik pembeli. Jadi meletakkan seberapa banyak yang anda boleh, sebagai contoh, spesifikasi enjin, brek warna, beg udara, anti-kunci dan lain-lain
  • Tambah sebagai banyak berkualiti tinggi gambar yang mungkin. Mereka harus menjadi bahagian luar dan bahagian bagi membolehkan pembeli yang berminat untuk mempunyai idea yang jelas tentang apa yang mereka akan dapat jika mereka membeli. Ini adalah faktor yang paling penting apabila menjual kenderaan yang digunakan dalam dan akan meningkatkan peluang anda menjual sehingga 80%!!