Extra Page 14 Title

Harga individu


Penyenaraian barangan anda di laman web kami adalah amat mudah dan PERCUMA!! Kami memberi anda beberapa manfaat yang besar dan Ciri-ciri unik semua untuk PERCUMA!! Kami menawarkan pelanggan-pelanggan kami pilihan yang hebat. The "Penyenaraian Classified Percuma" pilihan membolehkan anda untuk menyenaraikan Iklan yang Dikelaskan percuma untuk mana-mana kategori termasuk Hartanah dan Kereta.

Ejen hartanah, Penjual Kereta dan Elektronik peniaga boleh mengambil kesempatan daripada "Perniagaan Pengguna" pilihan yang membolehkan anda akses kepada pelan perniagaan atau untuk mendaftar untuk langganan ke laman web kami dan meletakkan Bilangan penyenaraian mengikut Pelan anda, sepanjang tempoh langganan anda . Klik Di sini untuk Butiran.

Sila semak jadual harga di bawah sebelum mendaftarkan untuk menggunakan laman web kami.


Rancangan Iklan Percuma (Iklan PERCUMA 90 hari boleh diperbaharui untuk individu)

Sehingga 30 penyenaraian setiap pengguna, percuma

Setiap penyenaraian memberi anda keupayaan untuk memaparkan 1 Video 8 foto. rangkaian media sosial (Facebook, twitter etc.), disiarkan di LOL dan posting di Facebook dan Twitter secara automatik, PERCUMA, Google Map, khidmat pesanan pembeli / penjual, foto lighbt paparan kotak, inline penapis carian, penjual / pembeli soalan dan kotak jawapan, undi dan kotak komen. penyenaraian gembira.

Pelan Dikelaskan Percuma

$Percuma   Tekan di sini

Rancangan Naik Taraf

Jika anda ingin untuk menaik taraf dari pengguna Individu untuk Akaun Profesional atau dari satu rancangan untuk pelan yang lebih tinggi, sila hubungi pentadbiran dengan permintaan anda dan kami akan gembira untuk membantu anda. Klik Di Sini untuk Hubungi Pentadbiran