Kuala Lumpur Center : Jus Aimra'a : Kecantikan - Fesyen

Kategori: Utama > Untuk Dijual > Kecantikan - Fesyen

Jus Aimra'a  - RM49.00 MYR ID Item 7025



Klasifikasi Maklumat Lelong

Item Disenarai Sejak: 31 Jul-8:53 am
Telah Dilihat: 174

Keterangan

Skor Maklum Balas

Minum Jus Aimra'a lah!
........................
🔥 TESTIMONI Jus Aimra'a🔥
.
Tubuh tak bertenaga ,selalu lemah,lesu kini dah bertenaga dan tak lemah lagi walaupun kerja dari 8 pagi sampai 9 malam.
.
Aset atas bawah memang membesar ek? Saya terpaksa stop sekejap sebab jus ni membesarkan aset wanita la sis..hihi. Dah besar sangat ni, kesan pueraria dan kacip fatimah mmg hebat terbaik.
. Eyebag dan kulit anjal licin, bukan je kulit muka sahaja tetapi seluruh tubuh. Muka tak tumbuh jerawat langsung sejak amalkan jus aimra'a.
.
Membantu mengatasi masalah dalaman dan luaran wanita (keputihan ,senggugut, pendarahan, tenaga, jerawat wajah,banyakkan susu ibu dan sebagainya) dengan pantas seawal 1 minggu dengan hanya 1 langkah mudah.
.
Jus Aimra'a formulasi daripada makanan sunnah Nabi SAW dan herba terpilih iaitu madu,dandelion, kurma,pueraria mirifica, acai berry, dongquai, ginseng, kunyit, habbatussauda, apple, kacip fatimah, delima.
.
#KELEBIHAN Jus Amira'
.
✔Bekalkan tenaga wanita luar dan dalam serta tenaga batin.
✔Tak letih walaupun bekerja seharian
✔Hilangkan keputihan dan bau miss Vee
✔Mengekalkan kelembapan miss Vee supaya tidak kering bila bersama askben
✔Kurangkan sakit senggugut dan sakit menopos
✔Merawat luka dalaman dan luaran secara berkesan
✔Merawat pendarahan yang berlaku akibat tempoh period yang panjang
✔Merawat pendarahan ketika bersama askben
✔Mengurangkan kolestrol dan menurunkan berat badan tanpa disedari .
Sebab akan rasa tak mudah lapar dan berat terpaksa turun tiba-tiba.
.
Best kan?

Anda berpeluang mendapat:
.
✪ Free Keahlian Wasap Group Tips Cantik Wanita
✪ FreeConsultation
✪ Free postage
.
JOM DAPATKAN SEGERA DENGAN HARGA SANGAT RENDAH!
.
Klik je link bawah untuk whatsapp

http://jusaimraa.wasap.my


Butiran

  • Baru atau Terpakai
  • baru



Google Map


Maklumat Iklan Klasifikasi